Oppskrifter

Sesongens populære gresskarsalat!

God ettermiddag alle lesere!

Høsten er endelig her og det er tid for pledd og noen gode filmer på skjermen i stua. Hva er ikke bedre med en smakfull høstsalat som gir god samvittighet og metthetsfølelse! Denne oppskriften er basert på gresskar, noe som passer perfekt i oktober-måned. Vi vil legge ingredienser og fremgangsmåte under slik at du også kan få en smaksrik opplevelse som vi gjorde!

Ingredienser:
1/2 flaskegresskar
3 ss olivenolje
Granateplekjerner
1/2 Rød løk
2 ss hakket valnøttkjerner
50 g gresk fetaost
1/2 Avocado
Ønsket mengde spinat og grønnkål

Dressing:
1 ts dijon sennep
1 ts Honning
1 ts Balsamico m/hvitløk
Salt og pepper

Fremgangsmåte: Start med å sette ovnen på 225 grader, mariner det halve flaskegresskaret med olivenolje, salt og pepper. Fold aluminiumsfolie rundt gresskaret og sett til side. Velg ønsket mengde spinat og grønnkål og skyll det godt under kaldt vann. Kutt opp løk, avokado og granateple i egen skål. Finhakk valnøttkjernene til ønsket størrelse.

Legg gresskaret i ovnen i ca 20-25 min (air-fryer 15 min). Lag dressingen ved å blande ingrediensene og la det stå til gresskaret er ferdig. Vipps! Så blander du alle ingrediensene i en fin skål, kutt ut gresskaret i terninger og server med valnøttkjerner og dressing til slutt. Der har du den perfekte høst-salaten som du kan kose deg med god samvittighet!

Ps! Vi har også lagt ut video av fremgangsmåten vår på Tiktok brukeren: Veggyblogg
Gjerne sjekk den ut, link vedlagt under:

https://vm.tiktok.com/ZM8PyqNwL/

God «Veggymandag» fra oss! 🙂

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *